Dr Paula Luculescu

Reintinerire imediata, vizibila si naturala, vizitand cabinetul medical de chirurgie plastica din Deva.

In ceea ce priveste intinerirea si infrumusetarea se recurge in primul rand la schimbarea modului de viata (dieta, sport, alimentatie), apoi la tratamente conservatoare si in ultimul rand la proceduri invazive de chirurgie plastica.

Sunt dr. Paula Luculescu, medic primar in specialitatea chirurgie plastica, doctor in medicina, medic coordonator al compartimentului de chirurgie plastica la Spitalul Judetean de Urgenta Deva.

Experienta acumulata in chirurgie plastica in ceea ce priveste intinerirea faciala si infrumuseatarea dateaza din 2004, cand am implementat aceste proceduri la Deva. Aceasta experienta este consolidata de preocuparea continua pentru achizitionarea de tehnici noi si pentru perfectionarea tehnicilor abordate deja prin participarea la congrese, simpozioane, schimburi de experienta cu alti colegi.

Echipa pe care o coordonez este formata din oameni dedicati si bine pregatiti. In aceste conditii oferim servicii de o inalta calitate, tehnici inovatoare de ultima generatie pentru satisfacerea cerintelor celor mai exigenti pacienti.

Din convingerea ca frumusetea este mereu in actualitate, va invit cabinetul de chirurgie plastica din Deva sa gasim impreuna metodele cele mai potrivite particularitatilor dumneavoastra pentru obtinerea unor rezultate de exceptie.

Aflati cum va puteti schimba stilul de viata

Zambetele si alte expresii va reflecta emotiile si ajuta la dezvaluirea caracterului vostru. Aceste variatii subtile va creeaza sarmul individual si va fac unica.

Functionam intr-un spatiu medical modern, dotat cu echipamente si tehnologie de ultima generatie si oferim, inca de la infiintare, servicii de asistenta medicala de calitate.

Relatia medic- pacient este esentiala in orice procedura medicala, si cu atat mai mult pentru o procedura medicala de tip estetic. Avem capacitatea de a intelege corect problemele si asteptarile pacientului, de a alege metoda potrivita fiecaruia.

Punem in balanta beneficiile interventiei, cu riscurile si limitele acesteia si adaptam fiecare procedura la particularitatile individuale ale fiecarui pacient.

chirurgie plastica

Dr Paula Luculescu

Aparitie mai proaspata si intinerire, vizitand cabinetul medical de chirurgie plastica din Deva.

Procedurile actuale specifice de chirurgie plastica pot face fie schimbari usoare pentru obtinerea unui „look mai fresh” fie schimbari mai drastice prin stergea unor ani de pe chipul dumneavoastra obtinand o intinerire vizibila imediata, sau prin corectarea unor imperfectiuni si asimetrii.

Corectarea acestor imperfectiuni fizice asigura confortul psihic si creste increderea in sine.

Pentru asta va invitam sa va programati la o consultatie la cabinetul de chirurgie plastica din Deva, telefonic la numarul 0254.231.931 sau prin intermediul formularului de contact.

Am cunoscut-o de curand si o admir si apreciez! Este un medic profesionist, tanar, care promite mult in cariera sa! In plus este o femeie tare draguta! Cu admiratie si respect!
Silvia Ghergel

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”