Loading...
NOUTATI2017-01-23T08:48:41+00:00
noutati chirurgie plastica

Noutati

Dr Paula Luculescu va prezinta ultimele oferte si noutati din domeniul chirurgie plastica si infrumusetare.

Noile tehnici nu implica operatia. Noile proceduri medicale din domeniul chirurgie plastice permit vindecarea mai rapida, nu sunt asa de invazive, nu mai raman cicatrici.

Avantajele interventiilor care nu necesita taieturi de niciun fel tin in primul rand de confort, de o incredere mai mare a pacientilor in operatii, de rata mai mare a recuperarilor rapide si fara complicatii si de numarul mai mare de pacienti care vor apela la astfel de interventii fara frica.

Ultimele noutati

Ce vor femeile?

Dintre cele mai solicitate servicii sunt si injectarile cu acid hialuronic ori cu toxina botulinica. Acestea se fac pentru indepartarea ridurilor, ori pentru marirea buzelor, explica medicul plastician

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

Am cunoscut-o de curand si o admir si apreciez! Este un medic profesionist, tanar, care promite mult in cariera sa! In plus este o femeie tare draguta! Cu admiratie si respect!

Silvia Gherghel
Go to Top