Acid hialuronic

Injectari cu Teosyal, Restylane, Juvederm oferite in Deva de catre Dr. Paula Luculescu

Pe masura ce imbatranim, pielea noastra isi pierde elasticitatea, liniile fine si ridurile devin mai vizibile. Acum exista o modalitate de a restabili textura si hidratarea pielii, de a reconstrui volumul pierdut, de a umple ridurile si de a redefini conturul fetei oferind un aspect mai tineresc, ferm.

„Filler-ele” dermice sunt geluri injectabile realizate din substante existente in mod natural, cum ar fi acidul hialuronic, care este o componenta naturala a pielii. „Filler-ele” se injecteaza in derm, subcutanat sau la nivel periostic in functie de scopul urmarit.

Cele mai frecvente zone tratate cu aceste „fillere” injectabile sunt santurile nazolabiale, pometii si buzele, dar pot fii tratate si ridurile fine de pe buza superioara, ridurile de incruntare dintre sprancene, anumite cicatrici, etc.

Dr Paula Luculescu va alege „filler-ul” care se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastra pentru a va oferi aspectul pe care il doriti.

Teosyal

Juvederm

Restylane

Radiesse

Buzele sunt un element deosebit de expresiv al fetei. Aspectul buzelor, zambetul, expresivitatea gurii, senzualitatea acesteia, toate participa la conturarea personalitatii fiecaruia dintre noi.

Fie ca va doriti corectarea unor imperfectiuni sau asimetrii, fie ca va doriti doar o usoara conturare, fie ca vreti buze mai voluminoase, mai pline sau doar mai hidratate, va asteptam sa gasim impreuna solutia potrivita pentru dumneavoastra.

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day