Toxina botulinica

BOTOX ™, Azzalure si Dysport oferite in Deva de catre Dr. Paula Luculescu

De ce sa alegeti BOTOX

BOTOX ™, Azzalure si Dysport sunt metode eficiente si populare pentru a reduce in mod evident liniile fine, ridurile si cutele care se formeaza pe fata si pe gat din cauza expresivitatii si imbatranirii. In Romania, este de departe cel mai popular si eficient tratament cosmetic efectuat pentru reducerea vizibila a liniilor faciale si a ridurilor atat la barbati cat si la femei.

Cu toate ca BOTOX ™ , Azzalure si Dysport sunt preparate injectabile sigure pentru majoritatea pacientilor adulti, acestea nu sunt recomandate pentru toata lumea; consultatia va determina daca BOTOX ™, Azzalure sau Dysport este cea mai buna optiune. Va asteptam sa ne contactati pentru a programa o consultatie.

BOTOX ™, Azzalure si Dysport pot fi utilizate pentru a trata:

  • ridurile „laba gastii”
  • ridurile de pe frunte
  • ridurile dintre sprincene
  • ridurile de pe gat
  • ridurile fumatorului de buza superioara
  • colturile lasate ale gurii
  • ridurile de pe nas
  • aspectul pietruit la barbie
  • durerile de cap, migrena
  • transpiratia excesiva la axile si palme

Principalele diferente dintre BOTOX, AZZALURE si DYSPORT

In afara de faptul ca sunt realizate de companii diferite, exista doua diferente principale intre aceste produse. Pentru efectul Dysport-ului se datoreaza unei proteine ​​mai mici, de obicei, ea incepe sa lucreze cu cateva zile mai repede decat BOTOX ™ sau Azzalure. In plus, Dysport acopera o arie mai larga din jurul locului de injectare. Din cauza acestui fapt, multi oameni simt un efect aparut mai rapid, cu senzatie mai puternica de blocare a musculaturii injectate.

Efectele BOTOX ™, Azzalure si Dysport dureaza in general intre trei si sase luni. Pentru mai multe informatii despre aceste substante va invitam sa contactati cabinetul de chirurgie plastica din Deva.

Pentru a afla daca sunteti un candidat care sa se poata bucura de beneficiile intineririi cu BOTOX ™, Azzalure sau Dysport, va invitam sa contactati cabinet chirurgie plastica din Deva – Dr Paula Luculescu, pentru a programa o consultatie.

Cum lucreaza BOTOX, AZZALURE si DYSPORT

Atat BOTOX ™, cat si Azzalure si Dysport sunt proteine ​​derivate din toxina botulinica de tip A. Inhiba contractiile musculaturii care contribuie la dezvoltarea ridurilor, liniilor si cutelor. Intr-o procedura efectuata ambulatoriu, scurta, BOTOX ™, Azzalure sau Dysport este injectat in muschii de sub zonele afectate printr-un ac minuscul. La BOTOX ™ si Azzalure timpul necesar pentru instalarea efectului la majoritatea pacientilor este de 3 pana la 10 zile dupa injectare. La DYSPORT, timpul necesar pentru instalarea efectului este cu una pana la doua zile mai devreme decat la BOTOX ™ si Azzalure, facandu-l injectia mai potrivita pentru o solutie mai rapida.

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day