Fire de suspensie

Montare fire de suspensie in Deva de catre Dr. Paula Luculescu

Utilizarea metodei de lifing facial prin firele de suspensie a permis obtinerea de rezultate excelente de ridicare a tesuturilor fetei, fara a fi necesare interventii chirugicale.

Procedeele de lifting cu fire se pot combina cu succes cu proceduri de peeling chimic, injectare de acid hialuronic sau injectare de toxina botulinica, aceste asocieri ducand la rezultate mult mai bune si durabile din punct de vedere estetic.

Daca iti doresti un chip mai tanar cu 10 ani, fara durere post-operatorie, fara cicatrici si fara interventii chirurgicale, iti propunem liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensie (denumit generic, liftingul de weekend). Aceasta forma de lifting se adreseaza doar cazurilor usoare ce nu prezinte multa piele in exces, astfel putem obtine o usoara ridicare a tuturor structurilor faciale fara sa fie nevoie sa eliminam pielea in exces.
procedura poate reda un aspect facial relaxat, odihnit, pastrand si accentuand in acelasi timp conturul natural al fetei. 
Totusi, pentru persoane tinere unde nu se merita sa intervenim chirurgical, aceasta forma de lifting ne da rezultate excelente si poate amana pentru cativa ani necesitatea unei operatii.

Pacientul isi poate relua activitatea curenta dupa 2-4 zile de la interventie. Imediat dupa tratament este posibil sa aveti unele umflaturi usoare, vanatai si roseata. Aceste efecte secundare temporare pot fi gestionate medicamentos si prin aplicarea de comprese reci.

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day