Peeling chimic

Servicii medicale de chirurgie plastica oferite in Deva de catre Dr. Paula Luculescu

Peelingul chimic este o tehnica neinvaziva (nechirurgicala) pentru a restaura o fata ridata, patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar. Peelingul chimic poate fi utilizat pe toata fata sau in regiuni specifice, cum ar fi fruntea sau aria dinjurul gurii.

Atentie! Peelingul chimic nu trebuie considerat un substitut pentru un lifting facial pentru ca nu elimina pielea lasata si in exces – dar multi oameni pot beneficia de ambele proceduri.

Exista mai multe tipuri de solutii chimice utilizate in peeling: fenol, acid glycolic, acid salicilic si acid tricloracetic, precum si diverse combinatii ale acestora. Ele sunt alese in functie de tipul de piele, de problema care trebuie imbunatatita, de timpul disponibil pentru recuperare si de multi alti factori.

Procedura in sine dureaza relativ putin (30-40min) dar recuperarea este mai lunga (poate fii intre cateva zile si trei saptamani) in functie de substanta utilizata si de profunzimea arsurii.

Peeling-ul chimic poate imbunatatii aspectul dvs si increderea de sine dar nu va indeparta toate imperfectiunile faciale si nu va preveni imbatrinirea. Inainte de a va decide pentru aceasta procedura, reflectati asupra asteptarilor dvs si discutati-le cu noi.
Peeling-ul chimic este in mod normal sigur cand este efectuat de un chirurg plastician. Sunt posibile foarte rar infeectia, amorteala si cicatricile. Pentru a evita astfel de neplaceri trebuie respectate cu strictete indicatiile postprocedura.

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day