Blefaroplastie

Servicii medicale de chirurgie plastica oferite in Deva de catre Dr. Paula Luculescu

Chirurgia pleoapelor, tehnic cunoscut sub numele de blefaroplastie, este o procedura chirurgicala care imbunatateste aspectul pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare sau ambele, ceea ce te face sa arati mai tanara si mai odihnita. Adulti de toate varstele aleg chirurgia pleoapelor pentru ambele imbunatatiri estetice si functionale.

Chirurgia estetica a pleoapelor corecteaza in mod eficient:

  • pielea si ridurile fine de pe pleoapele superioare si inferioare care te fac sa arati mai in varsta
  • depozite de grasime de pe pleoapele superioare si inferioare, care fac ochii sa para mai umflati
  • pungile de sub ochi pe care ii fac sa para obosit sau nefericita
  • colturile cazute ale ochilor

Chirurgia pleoapelor, de asemenea, poate restaura vederea periferica afectata de pleoape slabite, cazute. Multi pacienti aleg sa completeze intinerirea faciala prin combinarea chirurgiei pleoapelor cu un lifting al sprancenelor, chirurgia nasului sau un lifting facial in Deva.

Chirurgia pleoapelor poate fi realizata folosind anestezie locala. Pentru chirurgia pleoapei superioare, inciziile sunt de obicei realizate in cadrul cutelor naturale a pleoapelor superioare, excesul de piele si tesutul gras este indepartat. Pentru pleoapele inferioare, inciziile sunt realizate chiar sub genele inferioare. Excesul de piele, muschi si grasime sunt indepartate.

Daca datorita pleoapelor cazute si a excesului de piele ochii dumneavoastra au aspect imbatranit si obosit, atunci sunteti candidatul potrivit pentru blefaroplastie.

Satisfactia dumneavoastra este prioritate de top atunci cand se efectueaza chirurgia pleoapelor. Din cauza unor factori individuali, rezultatele chirurgiei pleoapelor vor varia de la persoana la persoana. Dr Paula Luculescu va lucra cu dumneavoastra pentru a determina care tehnica chirurgicala va duce la cele mai bune rezultate.

„Cred in medicina estetica si in chirurgia estetica, sunt domenii frumoase, grele, inovative si care ajuta femeile si din punct de vedere psihologic, atunci cand nu se simt bine si constientizeaza un defect major.”

“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day